Nyhetsbrev från Friekosör

Ingen är snygg under vinterbonaden!

Så nu är det dags att ta av mössor och kapuschonger och plocka fram vårskruden. Våra ekologiska färger har en fantastisk glans och hållbarhet och vi vet att klippningen ligger till grunden för en snygg frisyr. Vi hjälper dig med goda råd om hur du kan sköta ditt hår för att bevara både färg och form.

Vi älskar hår!

Vi bjuder på make-up eller en konsultation!!

Vi är jättenöjda med Zuii Organic, det ekologiska märke vi valt att sälja på salongen. Vi vill att våra kunder ska få chansen att prova produkterna och därför har vi nu ett specialerbjudande till er.

Vi bjuder på gratis make-up eller en konsultation av märket Zuii Organic till ett värdet av 500:-.

På fredagar kl. 11-16 är vår duktiga Emma Maklin här och hjälper alla med sminktips och make-up. Ring och boka så du kan vara säker på att få en tid. Vi bjuder på ett läppglans till alla som handlar produkter för 500:-. Uteblivet bokat möte debiteras med 500:-.

Zuii Organic är en make-upserie som är specialiserad på färgkosmetik. Ekologiskt odlade blommor utgör grunden i serien och tillsammans med näringsrika oljor och extrakt från vårdande växter blir det till produkter som skyddar din hy. Zuii Organic har starka och täckande pigment och märket prisas av professionella make up-artister.

Boka online här!